Golden Buzz Romanii au talent 2022

Rachel Belle Barum i-a dat mari emoții lui Andi. Jurații de la Românii au talent au fost impresionați de-a dreptul de reprezentația unui adolescent de 15 ani.


Cine E Tanărul Nevăzător Care A Primit Golden Buzz De La Andra La Romanii Au Talent

Romanii au Talent - Editia din 11 februarie 2022Golden Buzz Radu Raisa Maria.

. Românii au talent 2022. Mihăiță Stan are 32 de ani și este din Brăila. Copila l-a impresionat până la lacrimi pe Bobonete.

Radu Raisa fetița de 12 ani a primit ce de-al treilea Golden Buzz de la Românii au talent. Andra a fost cea care i l-a oferit când a văzut talentul pe care îl. A lucrat ca agent de securitate strungar.

Radu Raisa este copila de 12 ani care a primit cel de-al treilea Golden Buzz la Românii au talent sezonul 12. Copila a învățat singură cum să cânte și a depășit toate obstacolele din viața ei chiar dacă tatăl le-a părăsit pe ea și pe mama ei pentru a-și reface viața. Emanuel Ion este primul concurent de la Românii au Talent care a primit Golden Buzz.

1 day agoCiteste mai mult despre. Concurentul de la Românii au talent 2022 urca pe scena Tezaurului Folcloric și încânta lumea cu vocea sa. Radu Raisa este copila de 12 ani.

1 day agoMihai Bobonete proaspăt jurat în emisiunea Românii au Talent a dat al treilea Golden Buzz al acestei ediţii unei fetiţe de 12 ani care l-a emoţionat până la lacrimi. Httpsyoutube4hnZfm5x1UM Pentru TOT episodul aici PART2. Descoperă videoclipuri scurte pe tema golden buzz romanii au talent sez 11 pe TikTok.

Trio Legends a prezentat cel mai periculos număr de circ pe scena talentelor Românii au talent 2022. Explorează cele mai recente videoclipuri din hashtaguri. Cine e tânărul nevăzător care a primit Golden Buzz de la Andra la Românii au talent 2022.

Iar Andra nu a ratat ocazia și i-a acordat tânărului Golden Buzz. Mihai Bobonete a fost cel care a apăsat Golden Buzz și a trimis-o direct în semifinale. Eu nici nu am auzit.

Ştiri pe aceeaşi temă. Cui a dat Golden Buzz la Românii au talent. M-a bătut o fată cu biciul.

O adolescentă în vârstă de 12 ani care i-a impresonat pe jurați până la lacrimi. Romanii au talent 2022 Mihaita Stan Romanii au talent sezonul 12 Autor. Emanuel are o poveste de viață emoționantă Emanuel Ion este un adolescent în vârstă de 15 ani din Constanța care a impresionat-o pe Andra în așa fel încât să îi dea Golden Buzz el fiind trimis direct în finală.

Românii au talent 2022. 4 februarie 2022 2251 de Iulian Luca. Prestația sa i-a impresionat pe jurați în special.

Alex Dowis Pentru TOT episodul aici PART1. Smiley și Pavel i-au dat Golden Buzz Românii au talent 2022. 1 day agoC ine este Emanuel Ion tânărul care a primit Golden Buzz la Românii au Talent.

Dacă nu e peste un talent. 04 Februarie 2022. Al treilea Golden Buzz de la Românii au talent 2022.

Allengrow_fast69 Roby1nu_roby Tibicostintiberiu Tania Plesataniamplesa farcasandreifarcasandrei. Mihăiță Stan a venit să-și caute jumătatea dar țintește și un Golden Buzz Citeste mai mult despre. CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE.

Radu Maria Raisa în vârstă de 12 ani a urcat pe scena Românii au talent sezonul 12 în ediția de vineri seara 11 februarie cucerind juriul și publicul cu vocea ei. I-a impresionat pe jurați cu vocea sa romanii au talent 2022 alexandru pargaru. Ultima modificare în 4 februarie 2022 2254.

Raisa Radu o adolescentă în vârstă de 12 ani a obținut Golden. Raisa fetiţa care i-a uimit pe juraţi. Urmărește conținut popular de la următorii creatori.

Romanii au talent 2022 Golden Buzz Raisa Radu Mihai Bobonete Golden Buzz Raisa Radu Autor. 1 day agoAl treilea Golden Buzz de la Românii au talent 2022 a fost obținut vineri seară de Raisa Radu. 12 Februarie 2022.

1 day agoRadu Maria Raisa are 12 ani este din Slobozia Ialomița și a primit cel de-al treilea Golden Buzz de la Românii au talent sezonul 12 în ediția de vineri 11 februarie. 1 day agoRomanii au talent 11 februarie 2022. Raisa Radu a primit Golden Buzz de la Mihai BoboneteMă întreb dacă nu e un miracol.

Raisa este un copil fără studii muzicale dar cântă extraordinar de bine. Nu a făcut lecții de canto pentru că nu i-a plăcut de profesoară. Românii Au Talent 2022.

Mihai Bobonete a trimis-o pe fetiță direct în semifinală fără a sta prea mult pe gânduri. Ești unic ești o poezie.


Mutycc7ftnuym


Vlq0g Nfyyt7vm


Mutycc7ftnuym


Hp9s6bau0lqzwm


Mutycc7ftnuym


Mutycc7ftnuym


Mutycc7ftnuym


85k G5rj3foeom

0 Response to "Golden Buzz Romanii au talent 2022"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel